Årets bygge

Årets Bygge

Årets Bygge är ett samarbete mellan Svensk Byggtjänst och Byggindustrin som syftar till att fram exempel på det bästa byggsektorn presterar i kvalitet, samarbete i projektet och ekonomi.

Advisers roll är att skapa långsiktiga partnerskap med sponsorer och branschaktörer samt att sälja biljetter till galan.

"Adviser är en helhetspartner som hjälper oss genom att skapa ett event av högsta kvalitet för både partners, deltagare och oss som arrangörer."
Staffan Åkerlund Chefredaktör Byggindustrin

Branschens mest prestigefyllda tävling

Årets Bygge lyfter fram exempel på det bästa byggsektorn presterar i kvalitet, samarbete i projektet, ekonomi, hållbarhet, arbetsmiljö och teknisk & innovationersom färdigställs under året. 20 projekt utgör nomineringarna till priset Årets Bygge 2018. Nomineringarna presenteras också fortlöpande i tidningen Byggindustrin.

Den stora galafesten hålls årligen på Cirkus på Djurgården i Stockholm. Det segrande projektet utropas på plats på samma sätt som skedde den 27 mars 2017 när Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg utsågs till vinnare inför en hänförd och jublande galapublik.

Här möts byggsveriges beslutsfattare, sponsorer, politiker och de tävlande under en fullspäckad galakväll med underhållning i världsklass för att fira Årets Bygge.