Effektformat

Kampanjer som ger effekt

Vi på Adviser hjälper några av Sveriges största annonsörer att på ett kraftfullt sätt nå ut till sina målgrupper. Med våra stora effektformat kan vi driva stora volymer trafik med en hög synlighet. Vi samarbetar med Adform i våra produktioner av rich media och specialformat.  

Här har vi samlat lite inspiration på impact-format som gått i våra medier.

Ingen missar våra effektformat!

Volvo Business Lease

För Volvo Business Lease skapades en responsiv wallpaper på allabolag.se. Wallpaper är ett helsidesformat som ger hög synlighet utan att störa besökaren. Att den är responsiv innebär att den anpassar sig till storleken på webbläsarens fönster så det ser snygg ut både på större skärmar som på bärbara datorer och ipad.

play-video

Renault

För Renault hjälpte vi till att ta fram en video-wallpaper. Rörliga effektformat drar till sig uppmärksamhet och man får som annonsör möjligheten att bjuda in besökarna att ta till sig budskapen på ett engagerande sätt.

Med denna lösning arbetade vi med en kortare version av videon som loopades, när besökarna startade klippet gick formatet upp till helskärm och filmen spelades från början med ljud.

play-video

Visma

För Visma har vi tagit fram ett format som engagerar och bjuder in till interaktion. Med en responsiv panorama som följer med när man scrollar får man en extremt bra synlighet. Formatet kan öppnas upp och expandera.

Ett stort format som bjuder in till interaktion. 

  • 90,49 %

    Viewability i genomsnitt.
    (Augusti 2016 - Augusti 2017)
  • 1 000 000

    Unika besökare i räckvidd per vecka.
    (Augusti 2016 - Augusti 2017)

Kontakta mig om du har frågor