05.07.2014

Adviser - Stockholm

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Adviser har vuxit upp på landet. Utökat med kontor i Malmö. Nu, lagom till vårt 15 års jubileum har vi slagit upp portarna till vårt nya stockholmskontor på Vasagatan 10, högst upp på taket med utsikt över hela Stockholm.


Vi har letat med ljus och lykta. Efter det perfekta kontoret. Det har fått ta tid, men det ska det göra när man är ute efter något som ska vara helt rätt. Nu är det klart. Sen första april har vi smygstartat det nya stockholmskontoret. Allt är inte klart, men snart!


Lagom till vår nya stockholmssatsning har vi också fyllt på med lite nya personer. Dels så har Emma Bergqvist börjat hos oss på Adviser, hon arbetar med förlaget Föräldrar&Barn. Även vårt malmökontor har fått påfyllning med Tomas Olsson, som arbetar med tidningarna På Kryss och Hotelier och Lim Törnqvist som är ansvarig för eftertext i flera av LRF Medias titlar. Välkomna till Adviser!


Så, har du vägarna förbi Vasagatan, eller för den delen Malmö eller Järna, välkommen förbi på en kopp kaffe!

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-02-06

"Ju mer öppen man är, desto mindre problem blir det"

Under MediaAW i slutet av januari pratades det mycket om transparens som en viktig faktor för att lyckas. Men är allt så enkelt som det verkar? Eller finns det utmaningar i att arbeta transparent?

Läs mer

Se fler nyheter