06.15.2020

Adviser blir ny säljpartner till Icanyheter och Market

Vi är glada över att kunna berätta att Icanyheter och Market väljer Adviser som sin säljpartner!

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Icanyheter och Market är de största oberoende kanalerna för hela detaljhandeln. Sedan i mars ägs titlarna av Bonnier News och nu står det alltså klart att Adviser får förtroendet att ansvara för de båda titlarnas annonsförsäljning, och dessutom vara med på resan när Market går över till att bli en helt digital produkt. Tillsammans med de andra varumärkena i Advisers portfölj kommer titlarna att komplettera erbjudandet till annonsörerna.

- Vi är stolta över att få förtroendet att ansvara för Icanyheters och Markets annonsförsäljning. Det är två spännande produkter med en stark position på marknaden som vi ser fram emot att utveckla ytterligare tillsammans med Bonnier News, säger Rasmus Thomsen, VD på Adviser.

- Jag är mycket nöjd över att vi nu utökar och utvecklar vårt samarbete med Adviser. Vi tror verkligen på produkterna hoppas på en inspirerande gemensam resa, säger Johan Petersen, annonschef på Bonnier Business Media.

Samarbetet startar omgående och ansvariga säljare hos Adviser är Anna-Mari Klaavuniemi, som närmast kommer från Hakon Media där hon jobbat som säljare för titlarna samt Eva Linder, som närmast kommer från Bonnier News.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-11-11

Mediekoncernen Adviser blir Another Media Group

För att göra det tydligare vem som gör vad och vem man ska vända sig till, har mediekoncernen Adviser - där Adviser Sales ingår - genomfört en rebranding av bolagen.

Läs mer

Se fler nyheter