10.09.2019

Adviser blir partner till Årets Nätängel

Adviser går in som partner till Årets Nätängel och delar ut priset för Årets Nätängel Media.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Priset Årets Nätängel instiftades av mySafety Försäkringar 2015 som en motreaktion mot en allt råare och hårdare ton på nätet. Priset syftar till att uppmärksamma alla de som motverkar näthat och bidrar till att göra nätet till en tryggare, trevligare och mer inspirerande plats.

För oss på Adviser känns det viktigt att värna om ett nät där alla känner sig välkomna. 

– Vi blev inspirerade av det arbete som görs kring Årets Nätängel, vi kände direkt att det här är viktiga frågor som vi ställer oss bakom, säger Sebastian Tibbling, Head of Digital på Adviser och fortsätter: kopplat till vår vision om att arbeta för att skapa förutsättningar för kvalitetsjournalistik så känns det helt rätt.

Årets Nätängel Media

Media står ofta i centrum i diskussionen kring näthat. Såväl genom att ofta vara målet för hatet, som att ha en unik position att bevaka, upplysa och motverka det. Årets Nätängel Media uppmärksammar en journalist, redaktion eller motsvarande, som gör det där lilla extra mot näthatet. Priset delas ut i samarbete med Adviser.

Läs mer om priset här.
Nominera bidrag här.


Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-11-11

Mediekoncernen Adviser blir Another Media Group

För att göra det tydligare vem som gör vad och vem man ska vända sig till, har mediekoncernen Adviser - där Adviser Sales ingår - genomfört en rebranding av bolagen.

Läs mer

Se fler nyheter