10.01.2019

Adviser deltar i Breakit Impact Challenge

Breakit Impact Challenge är en digital utmaning med syftet att göra det nya näringslivet klimatsmart. De deltagande företagen har 30 dagar på sig att ställa om sin verksamhet så att den blir klimatsmart - och vi på Adviser har givetvis antagit utmaningen.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Utmaningen pågår i 30 dagar och under dessa dagar kommer vi att få fem utbildningssteg och tillhörande utmaningar. Första utmaningen kom i förra veckan och berörde vårt resande och hur vi kan göra detta mer hållbart – en utmaning som vi är stolta över att ha klarat! Faktum är att trots att vi blivit fler anställda under året så har vi minskat antal flygresor med över 50%! Nu ser vi framemot nästkommande fyra utmaningar så att vi på Adviser kan bli ännu mer klimatsmarta.

De fem utbildningsstegen i Breakit Impact Challenge:

Resor
Arbetsplatsen
Leverantörer
Affärsmodell
Nolla utsläppen

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-10-14

Välj svenska medier och publicister!

Att det är tuffa tider för mediebranschen har ingen missat. Samtidigt har behovet av trovärdig information och kvalitetsjournalistik ökat. Som annonsköpare har du chansen att göra stor skillnad!

Läs mer

Se fler nyheter