05.10.2016

Adviser expanderar och söker säljare!

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Vi arbetar med annonsförsäljning i print, digitalt och sponsring av event. Vi har fokus på B2B-försäljning med uppdragsgivare som Sveriges Arkitekter, Sveriges Byggindustrier, LRF media, Frisörföretagarna och allabolag.se. Vi ligger i framkant när det gäller digitala, kreativa lösningar.


Adviser levererar hög kvalitet och service till både kunder och uppdragsgivare och befinner sig nu i en expansiv fas. Som ett led i detta söker vi nu en säljare till vårt team i Stockholm.


I rollen som Säljare hos oss kommer du arbeta med några av våra starkaste titlar. Det är en spännande tjänst med stor variation: du kommer att ansvara för annonsförsäljningen i tidningen Frisör, men även vara en del av team Samhällsbyggnad (tidningarna Arkitekten och Byggindustrin). Samtliga titlar är välkända och inarbetade i respektive målgrupp. Du bearbetar både nya och befintliga kunder och är bekväm och framgångsrik i personliga möten.  

  • Du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt beskriva nyttan och värdet i att annonsera både digitalt och i print. Du kan hantera invändningar och har gedigen kunskap i säljteknik.
  • Du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering, bearbetning, offertskrivning, till avslut. Du är strukturerad, noggrann och påläst.
  • Du har en bakgrund inom försäljning, och har uppnått dokumenterat goda försäljningsresultat.
  • Du har en stark inre drivkraft, är prestigelös och engagerad. Du är målinriktad och lösningsfokuserad.
  • Du kan arbeta självständigt, men trivs på en arbetsplats där teamarbetet utgör en viktig grundpelare och där alla arbetar tillsammans för att nå målen.
  • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.


Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som säljare, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Vi arbetar aktivt med att våra medarbetare ska utvecklas, både genom utbildning och individuell coachning. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.


Adviser finns på tre orter i landet – Stockholm, Malmö samt huvudkontoret i Järna. Din placering blir i Stockholm, i en fantastisk lokal med takterass, med utsikt över stadshuset och Söder mälarstrand.


Arbetets omfattning: Heltid

Placering: Vasagatan 10, Stockholm

Lön: Grundlön + provision

Tillträde: 2016-08-08


Skicka ditt CV och din ansökan till tobias@adviser.se

Intervjuer sker löpande.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-10-14

Välj svenska medier och publicister!

Att det är tuffa tider för mediebranschen har ingen missat. Samtidigt har behovet av trovärdig information och kvalitetsjournalistik ökat. Som annonsköpare har du chansen att göra stor skillnad!

Läs mer

Se fler nyheter