09.19.2014

Adviser fyller 15 år

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Vi har överlevt småbarnstiden, trotsåldern, sjuårskrisen ... Vi har blivit tonåringar och nu, ja nu firar vi att vi är 15 år - Adviser fyller moppe! 


Första kontoret var ett litet rum på en bondgård några mil söder om Stockholm. Året var 1999. Jag gick varje dag med kostym och gummistövlar över gårdsplanen till min lilla skrubb.


Nu, 15 år senare, har Adviser tre kontor, 17 medarbetare och en gedigen erfarenhet av försäljning och affärsutveckling inom media.


Vi ser med spänning fram emot att få arbeta många år till, som 15-åring känner man sig nyfiken och hungrig på vad framtiden har att erbjuda. Och vi är redo att möta framtidens mediebransch och dess utmaningar.


Tack alla härliga människor som vi fått möjlighet att arbete med under dessa år, vi ser fram emot att fortsätta arbeta med att skapa smarta lösningar med fokus på effekt!Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-04-29

Adviser sponsrar Tidskriftspodden med ett viktigt budskap!

Denna vecka sponsrar vi tillsammans med vårt systerbolag Adviser Studio Tidskriftspodden. I den berättar vi hur vi kan hjälpa er under under den utmanande tid vi nu befinner oss i.

Läs mer

Se fler nyheter