06.19.2019

Adviser i Almedalen

Hur ska kvalitetsjournalistiken finansieras? Det är temat på Sveriges Tidskrifters Digifrukost i Almedalen. Vi på Adviser brinner för denna fråga och kommer vara representerade i panelen för att lyfta de mindre publicisternas perspektiv.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

  • June Stenmark
  • Project Manager Adviser Studio
  • june@adviser.se
  • +46 72-050 24 40

Snart drar Almedalsveckan igång. Det är som vanligt en vecka full med evenemang, panelsamtal och spontana möten. Vi på Adviser finns på plats bl.a för att medverka i Sveriges Tidskrifters Digifrukost.

– För oss är det viktigt att lyfta fram de mindre publicisternas röst, hur de kan utveckla och optimera sin affär för att framtidssäkra sina intäkter, säger Sebastian Tibbling, ansvarig för affärsutveckling på Adviser, och forsätter: Advisers WHY är Vi skapar förutsättningar för kvalitetsjournalistik, och det går helt i linje med detta samtal.

I panelen finns en rad duktiga branschprofiler som Anna Careborg, tf chefredaktör, SvD, Unn Edberg, publisher och vd, Tidningen Vi och Vi media, Helena Giertta, chefredaktör och vd för Journalisten och Finansliv, Lars Grafström, kommersiell direktör Alma Talent, Sebastian Tibbling, Affärsutvecklingschef Adviser. Samtalet moderateras av Olov Carlsson från Dagens Samhälle.

DATUM & TID
Den 1 juli kl 10.00-10.45

PLATS
Visby, Donnerska huset, Donners plats 1, Takterrassen. Ingång via Hamngatan.

ANMÄLAN
Öppet seminarium. Först till kvarn.


Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-06-15

Adviser blir ny säljpartner till Icanyheter och Market

Vi är glada över att kunna berätta att Icanyheter och Market väljer Adviser som sin säljpartner!

Läs mer

Se fler nyheter