01.08.2018

Account Manager/Säljare till Adviser i Malmö

Adviser har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare som är medieägare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt. Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk. Därför söker vi just dig – som också VILL göra skillnad.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Tjänstebeskrivning
Adviser har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare som är medieägare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt. Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk. Därför söker vi just dig – som också VILL göra skillnad.

Account Manager/mediesäljare på Adviser innebär bland annat:

•Försäljning av annonser i print, digital annonsering samt event- och konceptlösningar ingår i portföljen
•Budgetansvar på dedikerade uppdrag inom LRF Media, såsom ATL, Land, Land Lantbruk och Lantmannen mfl
•Ansvara för att utveckla befintlig kundstock såväl som att bearbeta nya kunder
•Bidra till utvecklingen av både dig själv och intäkter
•Vara en bidragande del i att skapa bra säljkultur med en lärande organisation, inspiration, lagkänsla och vinnarinstinkt

Som mediesäljare på Adviser arbetar du till största del inne på kontoret men tjänsten kan även komma att innebära möte ute hos uppdragsgivare/kund och representation på mässor. Adviser är ett expansivt och framgångsrikt företag som ger dig de rätta förutsättningarna för att lyckas som säljare. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som säljare, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Vi hjälper dig att utvecklas, både genom utbildning och individuell coachning. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Krav på person
Vi söker dig som vill göra skillnad och för oss innebär det en person som har ett starkt driv, är nyfiken och har en vilja att utvecklas. För oss är det självklart med vinnarmentalitet, att alltid prestera bästa möjliga resultat, dela med sig av kompetens samt vara öppensinnad för att ge och ta feedback.

För att lyckas i rollen som säljare på Adviser känner du igen dig i följande punkter:

•Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är en fördel
•Erfarenhet av marknadsföring/kommunikation/media är meriterande
•Mål- och resultatfokuserad
•God planeringsförmåga, vana att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter
•Utåtriktad med god servicekänsla
•B-körkort
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som mediesäljare på Adviser.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7,5 h arbetsdag, flex
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 073-353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Adviser arbetar med annonsförsäljning i print, digitalt och sponsring av events. Vi har funnits sedan 1999 och har idag kontor i Stockholm, Järna, Halmstad och Malmö. Vårt fokus ligger främst på B2B-försäljning med uppdragsgivare som Sveriges Arkitekter, LRF Media, Finansliv, Skånesport och allabolag.se. Vi levererar hög kvalitet och service till både kunder och uppdragsgivare för att leva efter vår vision, att vara den bästa säljpartnern. Vi ligger i framkant när det gäller digitala och kreativa lösningar. Här kan du läsa mer om Advisers uppdragsgivare www.adviser.se/produkter.

Sökord: säljare, mediesäljare, account manager, innesäljare, media, försäljning

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-11-11

Mediekoncernen Adviser blir Another Media Group

För att göra det tydligare vem som gör vad och vem man ska vända sig till, har mediekoncernen Adviser - där Adviser Sales ingår - genomfört en rebranding av bolagen.

Läs mer

Se fler nyheter