02.20.2019

Adviser - stolt sponsor till Tidskriftspodden

Under 2019 har Adviser Försäljning gått in som stolt sponsor till Tidskriftspodden. Det betyder inte bara att vi står bakom Sveriges bästa podd, utan även att vi innan varje avsnitt kickar igång får dela med oss av de erfarenheter och insikter som vi samlat på oss under de många år vi varit i branschen.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

  • Sebastian Tibbling
  • Board member
  • +46 70-855 17 22

I första podden som du redan nu kan lyssna på här pratar vår affärsutvecklingschef Sebastian Tibbling om att våga ta betalt av sina kunder. 


- Sveriges tidskrifters medlemmar är en skatt av nischade, intressanta och passionerade redaktioner som skapar fantastiska produkter, men jag kan ibland uppleva att man inte alltid vågar vara stolt och ta betalt för det man gör, säger Sebastian i podden och fortsätter med att att tipsa om vikten att ha en strategi för hur intäkter och prissättning ska utvecklas över tid. 


Lyssna på Advisers tips- och säljskola - och såklart resten av podden som denna gång gästas av Roger Åberg här.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-08-17

Vi har fått en ny kollega!

Vi välkomnar Camilla Siljeholm Sundbaum som ny ansvarig säljare för tidningen Fokus.

Läs mer

Se fler nyheter