05.17.2017

Adviser Studio söker en traffic / annonskoordinator för print

Adviser Studio är ett ungt företag med stora ambitioner. Vi sysslar huvudsakligen med print- och digitalproduktion, grafisk form och marknadsföring.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

I dagsläget är vi fyra personer som jobbar med medier som Frisör, Byggindustrin, Härliga Hund, Driva eget m.fl. samt kunder såsom Hogia, Cancervården, Verksamt och L'Oréal.
Adviser Studio är ett systerföretag till Adviser försäljning, ett av Sveriges största mediasäljbolag. Vi har en bred erfarenhet av media och kommunikation och ser oss själva lite som en inhouse-byrå, fast på annan plats.
Vi jobbar i team med säljkåren, direkt mot våra uppdragsgivare och även direkt mot kund såväl med print som med digitala kampanjer. 

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en traffic / annonskoordinator print.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att säkerställa att inkommande annonsmaterial för print levereras i tid och håller god kvalitet. Du kommer även att jobba administrativt, rycka in där det behövs i våra projekt och ha en nära kontakt med våra kunder.

Du kommer att ingå i ett team som idag består av fyra personer.

Vem är du?
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av traffic / annonskoordinering.
Viktigt är att du som person är strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är serviceminded och har inga problem med att kommunicera i tal och skrift med kunder.

Erfarenhet av programmen InDesign och Photoshop är inget krav men kan vara meriterande.

Vi söker dig
Vi söker dig som vill tillhöra en ung organisation med stora ambitioner. Då vi är mitt uppe i en expansiv fas med många nya projekt på väg in så behöver du gilla att arbeta i förändring. Det krävs också att du är väldigt ordningsam, ha ett strukturerat arbetssätt och förmågan att se saker som behöver göras. Du har en detalj- och leveransorienterad personlighet.
Tjänsten, som är en halvtidstjänst, har stora möjligheter att få en större omfattning.

Låter detta intressant?
Tjänsten önskas tillsättas i augusti och intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansökan skickas till sophia@adviser
Titta gärna in på www.adviserstudio.se

Det finstilta:

  • Omfattning: Vikariat 10 månader med möjlighet till tillsvidareanställning
  • 50% med möjlighet till heltid
  • Ersättning: Fast lön
  • Tillträde: augusti 2017

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-11-11

Mediekoncernen Adviser blir Another Media Group

För att göra det tydligare vem som gör vad och vem man ska vända sig till, har mediekoncernen Adviser - där Adviser Sales ingår - genomfört en rebranding av bolagen.

Läs mer

Se fler nyheter