05.10.2017

Adviser Toughest Malmö

Vi bestämde oss för att utmana våra kunder, partners och leverantörer på en rejäl utmaning: att springa Toughest med oss. Och nu har första loppet i Malmö genomförts.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Vilken härlig lördag vi hade! Först var vi ett glatt gäng som sprang Toughest, åtta kilometer löpning och 40 hinder. Vilken rejäl utmaning! Men alla tog sig igenom. På kvällen avslutade vi med det sista hindret: Efterfesten, som bestod av burgare & bärs. Tack alla som kom och kämpade med oss!

Här har vi laddat upp lite bilder från eventet.

Om några veckor är det dags för nytt lopp då vi kör Toughest i Stockholm - vi räknar med att bli 70 personer som startar i Adviser grupp. 

Foto: Viktor Holm

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-04-06

Välj svenska medier och publicister!

Vi står just nu inför föränderliga tider, där stor osäkerhet råder. Utmaningarna som vi nu står inför har påverkat hela Sveriges näringsliv. Mediebranschen, liksom många andra branscher, har och kommer att få det tufft framöver.

Läs mer

Se fler nyheter