03.11.2016

Adviser växer med ny digital specialist

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Vi på Adviser fortsätter vår satsning att växa och förstärker vårt digitala team med en digital specialist.
Celeste Fierro kommer närmast från Bonnier Tidskrifter där hon arbetade som Key Account Manager.

– Celeste är en duktig och ambitiös person som vi kommer ha stor nytta av i vårt digitala team. Hennes fokus kommer att ligga på arbetet med några av våra viktigaste kunder och hjälpa dem få ut maximal effekt av deras investeringar, säger Sebastian Tibbling, ansvarig för affärsutveckling på Adviser.

Adviser har under de senaste månaderna ökat sin räckvidd digitalt med bl.a prestigeuppdraget allabolag.se.

– Det känns väldigt spännande att gå från ett stort företag som Bonnier till ett mindre entreprenörsdrivet företag som Adviser. Adviser har spännande produkter som når en väldigt intressant och nischad målgrupp, jag ser verkligen fram emot att få arbeta med kunderna och min nya portfölj, säger Celeste Fierro.

Utöver Celeste ingår även Richard Ahlman, Emil Magnusson, Moa Gunnarsson, June Stenmark och Sebastian Tibbling i Advisers digitala team.
Adviser digitala erbjudande innehåller premiumannonsering, native-koncept och programmatiska försäljning inom främst B2B-medier som når beslutsfattare.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-11-12

Land vinner Sveriges Tidskrifters Stora Pris!

Under torsdagens Tidskriftsgala vann Land ett av de mest ärofyllda priserna inom branschen, nämligen Sveriges Tidskrifters Stora Pris!

Läs mer

Se fler nyheter