11.11.2015

allabolag.se väljer Adviser

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Sveriges mest använda tjänst för företagsinformation allabolag.se, tecknade i går ett långsiktigt avtal med säljbolaget Adviser, som ska stärka varumärket gentemot medieköpare samt öka intäkterna på bannerannonser. Med samarbetsavtalet kommer allabolag.se tydligare kommunicera att det är den kanal medieköpare ska vända sig till när de vill marknadsföra sig mot beslutsfattare inom B2B.

– Vi på Adviser älskar att jobba med starka varumärken och vi vill med det här samarbetet att allabolag.se ska uppfattas som den premiumkanal den är för beslutsfattare i hela landet. Det är dessutom extra roligt att arbeta med ett varumärke jag själv har nytta av dagligen, säger Rasmus Thomsen, VD på Adviser försäljning AB.


Allabolag.se är redan Sveriges mest använda gratistjänst för företagsinformation. Det nya samarbetet stärker mixen av informationstjänster och annonsering, vilket gör allabolag.se ännu starkare som marknadsplats .

– Vår styrka inom företagsinformation bevisas redan idag av det höga antalet användare vi har cirka 600 000 unika besökare per vecka på allabolag.se. Med Advisers förmåga inom försäljning kommer vi tydligare nå ut som det självklara mediet när man vill nå beslutsfattare inom business to business, säger Caroline Spets, VD för allabolag.se.


Adviser arbetar redan med en rad starka varumärken både inom B2B och med allabolag.se kommer bolaget att ha ett tätt samarbete.

– Vi på Adviser kommer sätta ihop ett dedikerat team som har till uppgift att stärka allabolag.se som premiumkanal för de som vill nå beslutsfattare på små och medelstora bolag, säger Sebastian Tibbling som är försäljningschef på Adviser.


Vill du veta mer om allabolag.se?

Kontakta Sebastian Tibbling på 0708-551 722 eller sebastian@adviser.se

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-10-14

Välj svenska medier och publicister!

Att det är tuffa tider för mediebranschen har ingen missat. Samtidigt har behovet av trovärdig information och kvalitetsjournalistik ökat. Som annonsköpare har du chansen att göra stor skillnad!

Läs mer

Se fler nyheter