04.25.2016

Cash flow - Native med Intrum Justitia

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Nu lanseras Cash flow från Intrum Justitia. En contentsajt som är en del i Intrum Justitias satsning mot företagare. Sajten innehåller tips, kunskap och råd för företagare så att de får bättre koll på företagets pengar och som namnet antyder pengaflöde. 


Vi på Adviser har tillsammans med Intrum Justitias marknadsavdelning, vårt dotterbolag Adviser Studio och contentbyrån Big Words arbetat fram konceptet för Cash flow vars innehåll kommer att distribueras ut via kanaler som allabolag.se, Driva Eget och andra relevanta sajter som når rätt in i målgruppen.


– Fokus har varit att göra betalningstid, inkasso och likviditet lite roligare och intressantare än vad man som företagare spontant kanske tänker, säger Sebastian Tibbling, kundansvarig och ansvarig för affärsutveckling på Adviser.


Sajter lanseras på måndag och projektet kommer pågå till september. Besök den här: www.foretagsfokus.se/cashflow/


Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-04-24

Inställd MediaAW i maj

Av förklarliga skäl har vi i samråd med Sveriges Tidskrifter beslutat att ställa in vårens MediaAW som skulle ägt rum 7 maj. Istället hoppas vi på ljusare tider och siktar på att kunna genomföra höstens MediaAW den 3 september. Hoppas vi ses då! Ta hand om er.

Läs mer

Se fler nyheter