10.11.2010

Årets tidskrift?

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

138_small-0Bland hundratals tidningar har Driva Eget nominerats till Tidskriftspriset 2010 - i två kategorier.
- Fantastiskt kul att även små tidningar har chansen att vinna, jublar Driva Egets chefredaktör Anders Andersson.

Den 20 oktober på Cirkus i Stockholm delas Tidsskriftspriset 2010 ut. Hundratals tidningar inom populär- och fackpress tävlar om att vinna i olika kategorier.

I år har Driva Eget nominerats till två kategorier: Årets Tidskrift Fackpress (under 50 000 ex) och Årets Tidsskrift Digitala Medier.

- Det här visar att vi små tidningsförlag kan hävda oss mot de stora förlagshusen. Men den viktigaste anledningen till Driva Egets framgång är alla duktiga medarbetare. Jag har haft en otrolig tur som hittat alla dessa entusiaster som som gör allt så bra både i papperstidningen och på nätet, jublar Driva Egets chefredaktör Anders Andersson, men tillägger att konkurrensen är hård.

Han tror att driva-eget.se har fått sin nominering på grund av sajtens interaktivitet:

- En tidskrift måste göra något annat på nätet än att bara ha texter, eftersom man läser långa artiklar bäst i en tidning. Därför har vi satsat på interaktivitet i form av kalkyler och guider som besökarna själva kan fylla i. Det senaste är appar fär Iphone. Sen har jag hållit på med tidningar på nätet i 15 år, så lite får man hoppas att jag har lärt mig!

De nominerade i de två kategorierna som Driva Eget tävlar i är:

Årets Tidskrift Fackpress under 50 000 ex
Accent
Driva Eget
Läkemedelsvärlden

Jury Årets Omgörning: Annina Rabe (ordf.) frilansjournalist, Martin Roos, Art Director Oxys, Per Olsson chefredaktör Scanorama.

drivaÅrets Tidskrift Digitala Medier
dagensmedia.se (Dagens Media)
driva-eget.se (Driva Eget)
makthavare.se (Fokus)

Jury Årets Tidskrift Digitala Medier: Mats Åkerlund, ansvarig för digitala strategier på Sveriges Radio. (ordf.), Hanna Dunér, mediereporter Svenska Dagbladet och Sofia Mirjamsdotter, frilansjournalist.

Källa: Driva-eget.se, text: Camilla Björkman

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-09-01

Välj svenska medier och publicister!

Att det är tuffa tider för mediebranschen har ingen missat. Samtidigt har behovet av trovärdig information och kvalitetsjournalistik ökat. Som annonsköpare har du chansen att göra stor skillnad!

Läs mer

Se fler nyheter