04.10.2014

Driva Eget-dagen - Göteborg

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Det är med stor glädje vi kan berätta att vi nu kommer att genomföra succéeventet Driva Eget-dagen även i Göteborg. Driva Eget-dagen Göteborg är ett samarbete mellan Driva Eget och GP.

Driva Eget-dagen startade 2013 och då gjorde vi två event på Rival i Stockholm. Över 600 småföretagare kom och succén var ett faktum. 97% tyckte dagen var bra eller mycket bra!

Nu tar vi som sagt nästa steg och gör eventet i Göteborg, Anders Andersson och Camilla Björkman från småföretagartidningen Driva Eget är konferencier för dagen, som talare får du höra bl.a Christer Olsson som hjälper småföretagare att hitta rätt mål och förverkliga företagsdrömmar och Ulla-Lisa Thordén är en av landets främsta säljcoacher.


Nyfiken? Vill du veta mer? Hör av dig till mig.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2019-10-01

Adviser deltar i Breakit Impact Challenge

Breakit Impact Challenge är en digital utmaning med syftet att göra det nya näringslivet klimatsmart. De deltagande företagen har 30 dagar på sig att ställa om sin verksamhet så att den blir klimatsmart - och vi på Adviser har givetvis antagit utmaningen.

Läs mer

Se fler nyheter