06.04.2014

Driva Eget ökar med 14%

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Hurra! Driva Eget ökar i Orvesto

Nu ökar Driva Eget – 14 procent fler läser tidningen. Det visar den årliga Orvestorapporten som släpptes på tisdagsnatten.

Orvesto är tidningsbranschens verktyg för att mäta räckvidd, det vill säga hur många som läser en tidning. När 2013–2014 års siffror släpptes för näringslivstidningarna är Driva Eget en av få tidningar som ökar, från 22 000 till 25 000 läsare i genomsnitt i varje nummer.

– Det känns jätteroligt att fler upptäcker Driva Eget! Vårt mål är att inspirera småföretagare att göra bättre affärer och ju större vi blir desto mer kan vi göra, säger Driva Egets chefredaktör Camilla Björkman.

Anders Andersson grundade Driva Eget 2008 och har sedan dess utvecklat varumärket till att utöver papperstidningen även ha en välbesökt sajt, ge ut handböcker och anordna event i form av Driva Eget-dagen. Sajten fick i april nytt utseende och har därefter fått ännu fler besökare:

– Vårt mål var att vi skulle ha 100 000 unika besökare i månaden till december och det målet har vi nu redan nått. Det är kul att vi kan växa både i traditionella och digitala mediekanaler, säger Anders Andersson.

Driva Egets säljchef Sebastian Tibbling som syns på bilden säger att Orvestosiffrorna visar svart på vitt att Driva Eget är en tidning på framfart:

– Framför allt visar siffrorna att vi ger våra kunder mesta möjliga nytta för pengarna, säger han.


Läs mer om Driva Eget här!

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-10-14

Välj svenska medier och publicister!

Att det är tuffa tider för mediebranschen har ingen missat. Samtidigt har behovet av trovärdig information och kvalitetsjournalistik ökat. Som annonsköpare har du chansen att göra stor skillnad!

Läs mer

Se fler nyheter