04.04.2019

Advisers teamleader Paula tipsar om sina favoritpoddar

HALLÅ DÄR Paula Jacobsson, teamleader på Advisers Malmökontor. Du är inte bara mediesäljare utan också SM-guldmedaljör i styrkelyft och dessutom en hängiven poddlyssnare.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

  • June Stenmark
  • Project Manager Adviser Studio
  • june@adviser.se
  • +46 72-050 24 40

Hur mycket podd lyssnar du på?

Jag älskar att lyssna på poddar och lyssnar så fort jag får chansen. På väg till jobbet, medan jag gör admin på jobb, på vägen hem, under en promenad - you name it. Så fort jag får en stund för mig själv så älskar jag att dyka in i poddvärlden och lyssna på spännande människor och ämnen i sökandet efter den där ”aha”-känslan. Det bästa med poddar är att bara på en timme kan du få fantastiska insikter om alltifrån livsfrågor till jobbrelaterade ämnen. Nästan som att läsa "10 best selling books" samtidigt!

Har du några favoriter du vill dela med dig av?

Mina favoriter sträcker sig från gurus med fascinerande livsfilosofier, spännande företagsledare, framgångsrika idrottare, ämnesspecialister och kändisar. Jag dras främst till duktiga intervjuare såsom Alexander Pärleros i Framgångspodden. Hans intervjuer med bl.a. Christer Ohlson, Mia Törnblom, Kjell Enhager, Annika R Malmberg  - wow wow wow!

Utöver personlig utveckling älskar jag poddar som djupdyker ner i ämnen. Digitala medie-podden  med Damon Razazi är en högra hand i allt som händer i den digitala medievärlden. Perfekt för den som vill hålla koll på digital media och trender! Eller som när jag fick min nya roll som teamleader, då började jag lyssna jättemycket på Ledarskap med Magnus och Kim - en hjälpande hand när jag behövde det. Ska också bli superspännande att följa We Are Business-poddarna som släpps nu!

Om du fick gästa en podd, vilken skulle det vara och vad skulle du prata om?

Drömmen hade ju fått vara att vikariera för Alexander Pärleros när han sticker på semester eller får unge nummer två. Intervjua och hänga med coola och inspirerande människor!

Har också försökt starta min egna podd några gånger med vänner men det blir ganska snabbt väldigt internt och jag har insett att jag behöver mer filter för att släppas ut i den riktiga världen. Kanske är jag det perfekta intervjuobjektet i så fall? Jag hade älskat att prata om träning, mental träning, min styrkelyftssatsning och hur idrotten har hjälpt mig att bli en målmaskin!

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-08-17

Vi har fått en ny kollega!

Vi välkomnar Camilla Siljeholm Sundbaum som ny ansvarig säljare för tidningen Fokus.

Läs mer

Se fler nyheter