08.31.2016

Första video-wallpapern i världen via Automated Guaranteed

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Allabolag.se, If Skadeförsäkring, OMD och Adviser samarbetar och är först ut i världen med video-wallpaper genom köpsättet Automated Guaranteed (sk. programmatic guaranteed) och If blir med kampanjen Slow Down GPS först i världen att testa formatet.


Mediebyrån OMD, tillsammans med kunden If Skadeförsäkring och Adviser, som ansvarar för displayannonsförsäljning för allabolag.se bryter ny mark genom att använda sig av det absolut senaste inom tekniken för att göra en kampanj med stora Rich Media-format programmatiskt.


– För OMD är det viktigt att tillsammans med If Skadeförsäkring hitta hållbara och innovativa premiumlösningar även i en programmatisk värld. Kampanjen är därmed ett typexempel på hur vi proaktivt testar de tekniska gränserna för att nå ut till If Skadeförsäkrings målgrupp på ett sätt som ger resultat, säger Jimmy Strömberg, Programmatic Director på OMD.


Utvecklingen de senaste åren för både köpare och medierna ställer höga krav på att erbjuda rätt lösningar som både är smarta, relevanta och kan påvisa effekt.


– För oss har senaste året varit otroligt kul då vi haft möjligheten att utveckla den digitala affären tillsammans med vår leverantör Adform och våra kunder, att vi får vara med och göra kampanjer genom nya köpsätt och dessutom vara först i världen känns otroligt kul, säger Sebastian Tibbling, ansvarig för affärsutveckling på Adviser.


– Programmatiska köp är en viktig del av våra medieinvesteringar och att kunna nå ut via stora Rich Media-format känns mycket spännande. I dagens föränderliga digitala värld är det viktigt att vara på tårna och våga testa nytt. Vi ser fram emot vad det nya formatet kan ge för effekt, säger Astrid Odell Marknadsansvarig Privat på If.


För mer information om kampanjen kontakta Astrid Odell: astrid.odell@if.se

För mer information om lösningen och mediet kontakta Sebastian Tibbling, sebastian@adviser.se, 0708-551 7222


Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-11-11

Mediekoncernen Adviser blir Another Media Group

För att göra det tydligare vem som gör vad och vem man ska vända sig till, har mediekoncernen Adviser - där Adviser Sales ingår - genomfört en rebranding av bolagen.

Läs mer

Se fler nyheter