10.05.2016

Hemslöjd nominerad till årets tidskrift!

Den 25 oktober äger Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan rum på Cirkus i Stockholm. Då delas 12 priser ut inom ramen för Tidskriftspriset 2016.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

I gott sällskap med bl.a. Café, Frida och SvD Junior är vår egen tidskrift Hemslöjd nominerad i kategorin Årets Tidskrift Populärpress Print.


Motiveringen lyder: 

Hemslöjd visar läsaren inte bara hemslöjd i världen, utan också världen genom hemslöjd. I den digitala eran går tidskriften mot trenden och levererar en tryckt produkt som uppskattas av en stor och bred läsekrets. Kunnigt och initierat vidgar den ett smalt ämne.


Läs mer om tidskriften Hemslöjd här.

Håll tummarna för oss den 25e!

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2019-10-01

Adviser deltar i Breakit Impact Challenge

Breakit Impact Challenge är en digital utmaning med syftet att göra det nya näringslivet klimatsmart. De deltagande företagen har 30 dagar på sig att ställa om sin verksamhet så att den blir klimatsmart - och vi på Adviser har givetvis antagit utmaningen.

Läs mer

Se fler nyheter