03.30.2020

Idrottarens verktygslåda

Paula är vår starkaste medarbetare! Hon jobbar inte bara som säljare på Adviser utan är också medlem i svenska landslaget i styrkelyft. Här är Paulas fem bästa tips på saker hon lärt sig under sin idrottskarriär som hon också har nytta av i arbetet.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Förvandla skithögen till en gödselhög

En hög full av skit kan också ses som en hög full av gödsel – det är du som avgör hur du väljer att se på det. För att lyckas måste vi optimera våra tillgångar och fortsätta framåt även när vi möter motgångar. Som idrottare och/eller företagare har vi inte råd att sitta still och vänta. Vi måste själva se möjligheterna och snabbt vända dem till vår fördel.

Höj din lägstanivå 

Både inom idrotten och företagandet försöker vi alltid bli bättre och höja vår högsta nivå. Men vad händer när omständigheterna förändras? Paula drabbades av halsfluss inför sitt första internationella mästerskap och missade hela toppningen (sista tunga lyftet innan tävling). Men hon insåg snabbt att hennes lägstanivå ändå var tillräckligt hög, genomförde tävlingen med bravur och återvände hem med en silvermedalj.

Framgång föder framgång

Paula menar att det finns en anledning till att hennes atletklubb består av mästare och målinriktade powerpaket – som hon själv uttrycker det. Här peppar och inspireras man av varandras prestationer och framgångar. Och vid motgångar handlar det om att hjälpa varandra att få perspektiv och fokusera om. Så våga ta steget du drömt om. Slå dig ihop med en kollega, ta in en mentor eller gå på den där nätverksträffen du så länge tänkt på. Framgång föder helt enkelt framgång.

Skapa din egen spelplan

Att lyckas handlar mycket om att skapa en spelplan som hjälper dig att nå dina mål. Inom idrotten är det till exempel en självklarhet att dålig kost med för lite sömn snabbt kommer att hindra dina chanser att utvecklas. En tränare du inte matchar med kan också vara förödande för dina resultat. För Paula innebär det att hon skapat en spelplan där hon bland annat prioriterar matlådor, att lägga sig i tid och sunda relationer. Hur ser din spelplan ut och vad behöver du för att må bra? Är det verkligen produktivt att jobba dygnet runt, sova för lite, glömma bort att äta och inte trivas med sin tillvaro på jobbet? Ta ansvar för din egen spelplan!

Bestäm dig och agera

Vi kan optimera träningsscheman, lyssna på podcasts om motivation och visualisera i all oändlighet, men inget av det spelar någon roll om du inte agerar. Grunden till framgång är en stark tro på att något går att genomföra och att sedan agera utifrån det. För Paula blev det extra tydligt förra året då hon vann sitt första individuella SM-guld. Med målet att vinna tog hon fram en tydlig strategi och efter hård träning, en väloptimerad spelplan och stort fokus vann hon det efterlängtade guldet och slog sitt personbästa med över 20 kg!

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-09-29

Vi söker en KAM-säljare till LRF Medias titlar!

Brinner du för försäljning och är intresserad av frågor som rör landsbygden? Då ska du söka tjänsten som KAM-säljare för LRF Medias titlar!

Läs mer

Se fler nyheter