06.04.2019

Vi behöver dig! Behöver du oss?

Vi är inte ett säljbolag bland andra säljbolag. Du är inte en säljare bland andra säljare, du är just du och genom ditt engagemang och driv kan du göra skillnad hos oss.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Vi behöver en till stjärna i vårt team –  någon som älskar att jobba med våra befintliga och framtida kunder. Som tycker om att lösa våra kunders problem, tänka ut nya sätt att få effekt. Skapa kampanjer som berör. Och som under tiden vill ha kul och utvecklas i ett entreprenöriellt företag med stora planer. Ja, visst låter det kul, vänta bara!

Vilka är vi?
Adviser är inte ett säljbolag bland andra säljbolag. Vi är en partner för medieägare, medieköpare och annonsörer. Vi gör skillnad i vad vi tillför för värde i deras vardag och deras affär.

Och det häftigaste av allt: Vi skapar förutsättningar för medier att skapa kvalitativ journalistik.

Idag är vi totalt 32 personer med våra systerföretag, som sitter på fyra kontor runtom i landet. Vi är uppdelade i olika team som varje dag gör affärer, och tillsammans driver våra kunders utveckling  framåt.

Och vem är du? 
Det vet du bäst själv. Men om vi får drömma så är du nyfiken, går all in, jobbar inom mediebranschen med erfarenhet från försäljning, projektledning eller kanske byråsidan. Vi tror att du inte fått blomma ut fullt där du har varit. 

Du söker en arbetsplats där du kan göra skillnad varje dag. Där dina idéer får bli verklighet och där din insats får resultat både för dig själv men framförallt ger effekt för  våra kunder och publicister.

Produkterna och teamet
Vi är fem personer i teamet som sitter i Malmö, Stockholm och i Järna. Vi jobbar med ett tiotal produkter där vi erbjuder podcast, event, display, native, programmatic och data. En hel palett av redskap som hjälper våra kunder att göra bra kampanjer. Vi är ett gäng med olika specialiteter och styrkor – tillsammans kompletterar vi varandra och blir ett starkt team som kan erbjuda sjukt bra lösningar.

Vi skulle kunna göra en lista på saker du ska kunna. Men, vi är mer nyfikna på vem du är,  vad du brinner för och vad du vill lära dig mer av. Sen lyssnar vi såklart noga när du berättar vem du är och vad du gjort i ditt liv. 

Ansök hur du vill! Alla kanaler och sätt är tillåtna.

Henrik, Richard, Andreas, Katya och Sebastian

team-digital@adviser.se

Ps. placering i Stockholm, rollen är en Key Account Manager-Roll. När vi hörs kan vi svara på alla frågor som dyker upp.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-04-29

Adviser sponsrar Tidskriftspodden med ett viktigt budskap!

Denna vecka sponsrar vi tillsammans med vårt systerbolag Adviser Studio Tidskriftspodden. I den berättar vi hur vi kan hjälpa er under under den utmanande tid vi nu befinner oss i.

Läs mer

Se fler nyheter