04.04.2017

KVD Bilpriser.se väljer Adviser

KVD Bilpriser inleder samarbete med Adviser med start nu i januari. KVD Bilpriser är Sveriges ledande bilvärderingstjänst som ger konkreta svar på de vanligaste frågorna inför ett bilköp.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

  • Sebastian Tibbling
  • Board member
  • +46 70-855 17 22

De erbjuder det bästa sättet att värdera bilar på – egna prognoser jämförs dagligen med marknadspriser och försäljningspriser.Varje dag ger KVD Bilpriser tiotusentals svar till de som ska sälja, byta eller köpa begagnade eller nya bilar.


– För oss på Adviser är det väldigt kul att få påbörja ett samarbete med KVD Bilpriser, de befinner sig i en spännande fas där de inom kort kommer lansera en ny sajt, säger Sebastian Tibbling ansvarig för affärsutveckling på Adviser.


I samarbetet ingår att utveckla KVD Bilpriser.se digitala erbjudande med fler smarta integrationer, data och smarta målgruppssegmenteringar som ska göra att KVD Bilpriser behåller sin position som den ledande bilvärderingstjänsten.


– Vi tycker det känns väldigt kul att få arbeta med Adviser som har ett gott rykte, driver det digitala tänket på ett smart sätt, vilket passar bra in i den fas som vi befinner oss i idag, säger Erik Hjort, eCommerce manager på KVD Bilpriser.se


Ansvarig för uppdraget hos Adviser är Massi Najimi som har lång erfarenhet med att arbeta med digitala uppdrag med nischade målgrupper och han har även tidigare arbetat med KVD Bilpriser.Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-10-14

Välj svenska medier och publicister!

Att det är tuffa tider för mediebranschen har ingen missat. Samtidigt har behovet av trovärdig information och kvalitetsjournalistik ökat. Som annonsköpare har du chansen att göra stor skillnad!

Läs mer

Se fler nyheter