11.12.2020

Land vinner Sveriges Tidskrifters Stora Pris!

Under torsdagens Tidskriftsgala vann Land ett av de mest ärofyllda priserna inom branschen, nämligen Sveriges Tidskrifters Stora Pris!

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Priset delas ut till en person, en tidskrift eller ett företag inom branschen som gjort betydande insatser för tidskriftsbranschen. Priset kan även tilldelas en extern person eller organisation som på ett hedersamt sätt arbetat för tidskrifternas roll och betydelse i samhället. Och i år var detta alltså LRF Medias varumärke Land! Extra kul tycker givetvis vi på Adviser som arbetar tätt ihop med Land som deras säljpartner.

Motiveringen från juryn lyder:

"I en tid då inget är som förr och allt ställts på ända, finns en konstant. En trovärdig röst som alltid befinner sig i ögonhöjd med läsarna och knyter ihop vårt land från norr till söder. Genom att vara lågmäld, trovärdig och aldrig låta sig förföras av kortsiktiga trender står den vecka efter vecka, år efter år på ett självklart sätt upp för sin särart. Och för sina läsare. I en värld som präglas av pandemier, oro och polarisering förmedlar den här tidningen – både i papper och på webben – en tidlös trygghet som är få tidningsmakare förunnade".

Vi kan inte mer än instämma! Grattis Land och LRF Media!

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-08-17

Vi har fått en ny kollega!

Vi välkomnar Camilla Siljeholm Sundbaum som ny ansvarig säljare för tidningen Fokus.

Läs mer

Se fler nyheter