12.06.2012

Mobil annonsering

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

157437_1598194781.jpg_130

Premiär för Driva Egets mobilsajt

Webbplatser för mobil är det allra hetast på nätet just nu. Därför finns driva-eget.se nu i en särskilt mobilversion som visas automatiskt när du surfar med mobilen. Premiär i dag.
När redaktionen på Driva Eget såg hur fler och fler av sajtbesökare surfar i sina mobiler beslöt de att utveckla en separata mobilsajt.
Det går bra att mobilsurfa även med den sajt vi haft, och 16 procent av våra nätbesökare har gjort det i höst. Men vissa delar på sajten syns då inte tillräckligt tydligt och allt är inte helt anpassat till mobilens storlek.

Denna första version som har premiär samtidigt som tidningens decembernummer kommer ut innehåller detta:

Nyheter. Dessa läggs in och uppdateras samtidigt med den stora sajten.
Guider. Alla viktiga guider som är bra att ha lätt till hands i mobilen finns under särskild menyflik.
Driva Eget Play. Webb-TV-inslagen i Driva Egets nya stora satsning har utvecklats i en teknik så att de kan visas i alla mobiler.
Frågor. I vår databas finns hundratals viktiga frågor kring småföretagande. I mobilen kan du lätt få svar på de viktigaste inom olika ämnen.
Bloggar. Läs de senaste blogginläggen från våra bloggare.
Kalkyler. Vissa av våra kalkyler har mobilanpassats och fler och fler anpassas efter hand. Den populära momskalkylatorn har du där lätt till hands.

Annonsformat på nya Driva-Eget.mobi


Format

Vill du veta mer om annonsering på Driva Egets mobila sajt?

Kontakta Sebastian Tibbling på 0708-551 722Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-04-29

Adviser sponsrar Tidskriftspodden med ett viktigt budskap!

Denna vecka sponsrar vi tillsammans med vårt systerbolag Adviser Studio Tidskriftspodden. I den berättar vi hur vi kan hjälpa er under under den utmanande tid vi nu befinner oss i.

Läs mer

Se fler nyheter