11.08.2012

Modern Psykologi - Årets Tidskrift!

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Årets Tidskrift 2012Tidningen Modern Psykologi har vunnit branschpriset Årets Tidskrift!

Juryns motivering lyder: "Ett vitaminpiller i quick fixeran som verkar på djupet. För sin enträgna entusiasm och viljan att få oss att begripa det svåra går priset till Modern Psykologi".

– Vi är grymt glada och stolta, säger Patrik Hadenius, chefredaktör.

Modern Psykologi startades 2009 av formgivaren Per Boström och Språktidningens Patrik Hadenius. De ville göra en både seriös och rolig tidning om tänkande, relationer, medvetandet och känsor för både män och kvinnor.

Enligt jurryn har de också "lyckas förena seriositet med ett inbjudande och lättillgängligt tilltal. Med angelägna ämnesval får den läsarna att kasta sig över artiklar de inte visste att de var intresserade av. Lyckas hålla läsaren uppdaterad med det senaste vetenskapen har att förmedla i ett tidlöst ämne."

Priset Årets Tidskrift delas ut av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter.


Läs mer om annonsering i tidningen!


Läs mer om Kultur- & Kunskapspaketet! 

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-04-06

Välj svenska medier och publicister!

Vi står just nu inför föränderliga tider, där stor osäkerhet råder. Utmaningarna som vi nu står inför har påverkat hela Sveriges näringsliv. Mediebranschen, liksom många andra branscher, har och kommer att få det tufft framöver.

Läs mer

Se fler nyheter