10.12.2012

Modern Pyskologi nominerad till Tidskriftspriset 2012

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Modern Psykologi

Igår publicerades nomineringarna till de sista tre klasserna för Tidskriftspriset 2012 och vi gratulerar Modern Psykologi som är nominerad i klassen Årets Tidskrift Populärpress tillsammans med Baka och Fokus.


Nomineringen lyder:

"En tidning som lyckas förena seriositet med ett inbjudande och lättillgängligt tilltal. Med angelägna ämnesval får den läsarna att kasta sig över artiklar de inte visste att de var intresserade av. Lyckas hålla läsaren uppdaterad med det senaste vetenskapen har att förmedla i ett tidlöst ämne."


Tidskriftspriset delas ut under Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan som hålls den 7 november. Vi håller tummarna för Modern Psykologi!


Läs mer om tidningen och ladda ner utgivningsplan här.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-09-01

Välj svenska medier och publicister!

Att det är tuffa tider för mediebranschen har ingen missat. Samtidigt har behovet av trovärdig information och kvalitetsjournalistik ökat. Som annonsköpare har du chansen att göra stor skillnad!

Läs mer

Se fler nyheter