10.16.2013

Nå företagare på nätet

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Vi har sedan 2006 arbetat för att förenkla för våra kunder att annonsera och nå småföretagare på nätet, fokus är att finnas med och optimera kampanjerna så att resultatet blir så bra som möjligt.


Vi arbetar alltid för att du ska få ut bäst effekt, här är några tips för en framgångsrik kampanj:

  1. Idé & Koncept - Hur ska du synas och när? Här hjälper vi dig att hitta en optimal lösning för din tjänst eller produkt.
  2. Planera & Boka - Förslag på kampanjperiod och hur du kan nå ut vid bäst tidpunkt.
    Vi bokar sen in din kampanj.
  3. Genomföra & optimera - Kampanjen rullar ut. Vi följer kampanjen, ser att ni får bra med klick. Optimering och förändring vid behov.
  4. Statistik & utvärdering - Vid kampanjavslut får ni en kampanjrapport. Vi går tillsammans igenom och värderar effekten för er.
Vill du veta hur en kampanj skulle kunna se ut för er?
Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

 

Läs mer om Företagarpaketet Web här.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-04-24

Inställd MediaAW i maj

Av förklarliga skäl har vi i samråd med Sveriges Tidskrifter beslutat att ställa in vårens MediaAW som skulle ägt rum 7 maj. Istället hoppas vi på ljusare tider och siktar på att kunna genomföra höstens MediaAW den 3 september. Hoppas vi ses då! Ta hand om er.

Läs mer

Se fler nyheter