03.26.2012

Ny styrelseordförande i Adviser

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Kenneth Andrén som senast kommer från Egmont går nu in som styrelseordförande i säljbolaget Adviser.


    Kenneth Andrén- Vi är inne i en spännande fas där vi står inför nya utmaningar. Vi har på några få år gått från ett litet företag på landet till ett företag med 13 anställda och kontor både utanför Stockholm och i Malmö, säger Rasmus Thomsen, grundare till Adviser.

Genom att Kenneth Andrén nu kliver in i Advisers styrelse får vi möjlighet att ta del av hans stora kunskap inom försäljning, ledarskap och affärsutveckling.

Kenneth Andrén avslutade förra året sin 17 år långa anställning som VD på Egmont Kärnan och om det nya uppdraget säger han:
- När jag kom i kontakt med Adviser såg jag ett mycket spännande entreprenörsdrivet företag med en sund och genomtänkt affärsidé.

- Att få vara med och utveckla och finslipa Advisers fortsatta utveckling som ett av Sveriges ledande och modernaste säljbolag känns väldigt kul och mycket utmanade.


Frågor eller för mer information – kontakta:
Rasmus Thomsen Kenneth Andrén
0708-551 513 0708-639401


Adviser är ett säljbolag som arbetar med försäljning av annonser inom främst B2B men även B2C medier, både i tryckta medier och online.
Adviser arbetar med allt från större företag som Posten, Claes Ohlson och Volkswagen till organisationer som Frisörföretagarna, Sveriges Privattandläkare m.fl. Företaget har kontor i Järna (5 mil söder om Stockholm) och Malmö. Företaget grundades 1999 av Rasmus Thomsen.

 

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-08-17

Vi har fått en ny kollega!

Vi välkomnar Camilla Siljeholm Sundbaum som ny ansvarig säljare för tidningen Fokus.

Läs mer

Se fler nyheter