10.11.2016

Nya allabolag.se

Det känns otroligt kul att äntligen få visa upp nya versionen av allabolag.se!

Igår eftermiddag släpptes beta-versionen av nya allabolag.se - nya sajten har utöver ett helt nytt grafiskt utseende en responsiv design, nya funktioner och fler smarta tjänster - allt för en bättre helhetsupplevelse för besökarna.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Här är fem saker som vi gillar extra mycket med nya allabolag.se

 1. Fantastisk upplevelse i alla enheter
  Nu fungerar allabolag.se lika bra i desktop som på paddan eller i mobilen, att bygga en responsiv upplevelse som funkar på riktigt är svårt. Här har de lyckats!

 2. Fler smarta tjänster
  I samband med lanseringen släpper allabolag.se in nya smarta Företagstjänster, här får besökarna hjälp att spara pengar och göra bättre affärer, både för sitt företag och sig själva.

 3. Noga utvalda bannerplaceringar
  Bra synlighet, mer integrerat och fokus på synlighet (viewabilty) är några av ledorden för nya allabolag.se. Att annonserna laddas in under scrollande sparar laddtid samtidigt som annonsören får mer synlighet för pengarna.

 4. Snygg och stilren
  Designen är modern, mer personligt och visar tydligare upp den viktiga informationen för besökarna på ett lättöverskådligt sätt.

 5. Nya wallpapern - effektformat i världsklass  
  Nya wallpapern är mer integrerad, det transparenta sökfältet ger maximal synlighet för dig som annonsör utan att du behöva skrika ut ditt budskap. Riktigt snygg och det kommer garanterad bli en uppskattad annonslösning.

Vi är otroligt glada att få vara med i denna process att arbeta fram nya allabolag.se - vi tror både våra kunder och partners kommer få stor nytta av nya allabolag.se - samtidigt som vi tror att besökarna kommer fortsätta ha allabolag.se som sin främsta sajt när de söker information och kunskap om Sveriges alla företag.


Här kan du besöka beta-sajten: beta.allabolag.se


Vill du veta mer om allabolag.se?
Läs mer om allabolag.se och de möjligheter som finns för annonsering här. Läs mer

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-11-12

Land vinner Sveriges Tidskrifters Stora Pris!

Under torsdagens Tidskriftsgala vann Land ett av de mest ärofyllda priserna inom branschen, nämligen Sveriges Tidskrifters Stora Pris!

Läs mer

Se fler nyheter