09.08.2010

Försäljningen av annonser i tidningar och på nätet

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Många tidnings- och sajtägare undrar hur de ska öka försäljningen av annonser i sitt medie. Kanske har man en intern säljavdelning som gör det idag, eller så är det någon som inte alls är ämnad som annonssäljare som fått uppgiften.

Vi på Adviser är idag nio medarbetare som fungerar som extern säljavdelning för en rad uppdragsgivare - allt från Posten till Frisörföretagarna. Vi ansvarar för få in annonsörer som passar för mediet och målgruppen. Vi tar hand om annonsmaterial och vårdar relationerna till våra gemensamma kunder. Det tycker vi är en kul uppgift och det gör vi med glädje, ansvar och entusiasm.

Är du på jakt efter någon som sköter er försäljning? Läs gärna mer om hur vi arbetar och är du nyfiken tveka inte att ta kontakt med oss!

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2019-10-01

Adviser deltar i Breakit Impact Challenge

Breakit Impact Challenge är en digital utmaning med syftet att göra det nya näringslivet klimatsmart. De deltagande företagen har 30 dagar på sig att ställa om sin verksamhet så att den blir klimatsmart - och vi på Adviser har givetvis antagit utmaningen.

Läs mer

Se fler nyheter