09.08.2010

Försäljningen av annonser i tidningar och på nätet

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Många tidnings- och sajtägare undrar hur de ska öka försäljningen av annonser i sitt medie. Kanske har man en intern säljavdelning som gör det idag, eller så är det någon som inte alls är ämnad som annonssäljare som fått uppgiften.

Vi på Adviser är idag nio medarbetare som fungerar som extern säljavdelning för en rad uppdragsgivare - allt från Posten till Frisörföretagarna. Vi ansvarar för få in annonsörer som passar för mediet och målgruppen. Vi tar hand om annonsmaterial och vårdar relationerna till våra gemensamma kunder. Det tycker vi är en kul uppgift och det gör vi med glädje, ansvar och entusiasm.

Är du på jakt efter någon som sköter er försäljning? Läs gärna mer om hur vi arbetar och är du nyfiken tveka inte att ta kontakt med oss!

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-04-06

Välj svenska medier och publicister!

Vi står just nu inför föränderliga tider, där stor osäkerhet råder. Utmaningarna som vi nu står inför har påverkat hela Sveriges näringsliv. Mediebranschen, liksom många andra branscher, har och kommer att få det tufft framöver.

Läs mer

Se fler nyheter