08.21.2015

Programmatics / RTB

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Adviser har sedan våren gjort vårt Företagarpaketet Web tillgängligt för köp via bl.a Adforms lösning för RTB (Real Time Bidding). 


Adviser Företagarpaketet Web har några av de mest kvalitativa sajterna för att nå småföretagare och entreprenörer i Sverige, med varumärken som Driva-Eget.se, Företagande.se, Driftig.nu, Mittföretag.com, Nyföretagarcentrum.se, Egetföretag.se, Bolagsplatsen.se och Entreprenör.se.


– Vi har en stark paketering som till den största delen köps direkt av oss, men vi ser det som ett naturligt steg att vara med i utvecklingen och göra affärer med RTB, säger Sebastian Tibbling försäljningschef på Adviser.


Programmatiska köp växer stort och Sverige är det land i Norden som kommit längst. Vi på Adviser säljer vårt utrymme både via öppen budgivning (open bidding) och privata direktaffärer med köpare (private deals).


Just sajter med fokus på B2B var något som har efterfrågats av mediebyråer och större annonsköpare med en business to business-målgrupp.


Vill du veta mer? Prata med Richard Ahlman eller Sebastian Tibbling eller varför inte gå in och klicka i oss i Adform direkt!

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-08-17

Vi har fått en ny kollega!

Vi välkomnar Camilla Siljeholm Sundbaum som ny ansvarig säljare för tidningen Fokus.

Läs mer

Se fler nyheter