01.18.2019

Succémingel hos Adviser!

Trots att Stockholm i onsdags bjöd på snökaos fylldes Adviser HQ med nyfikna minglare som ville ta del av årets hetaste trendspaningar inför 2019.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Panelen, som bestod av Björn Lorentzi, tf annonschef LRF Media, Gustaf Oscarson, vd We Are Business Nordic, Rasmus Thomsen, vd Adviser och Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter, pratade om de stora utmaningar som publicister och medieägare står inför samt vilket fokus som krävs ha för att maximera 2019.

Se alla mingelbilderna här.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2019-11-19

Adviser delade ut pris till Årets Nätängel Media

Under festliga former utsågs igår vinnarna i Årets Nätängel, ett initiativ skapat av mySafety för att hylla de personer som bidrar till ett bättre klimat på internet. Adviser var givetvis på plats för att dela ut pris till vinnaren i kategorin Årets Nätängel Media, som i år välförtjänt delades ut till journalisten och krönikören Atilla Yoldas.

Läs mer

Se fler nyheter