02.28.2019

Tidskriftspodden nr 2: Tips på affärsutveckling

Adviser fortsätter att dela med sig av sina erfarenheter i den dagsfärska podden från Sveriges Tidskrifter. Idag pratar vår affärsutvecklingschef Sebastian Tibbling om hur du kan låta din bästa kunder betala er affärsutveckling.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

- Många missar är att involvera sina kunder. Man sitter på sin egen kammare och utvecklar produkter som ingen vill ha. På Driva Eget lärde jag mig att bjuda in våra närmaste annonsörer för att utveckla våra nya produkter, berättar Sebastian.

In och lyssna här...

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2019-11-19

Adviser delade ut pris till Årets Nätängel Media

Under festliga former utsågs igår vinnarna i Årets Nätängel, ett initiativ skapat av mySafety för att hylla de personer som bidrar till ett bättre klimat på internet. Adviser var givetvis på plats för att dela ut pris till vinnaren i kategorin Årets Nätängel Media, som i år välförtjänt delades ut till journalisten och krönikören Atilla Yoldas.

Läs mer

Se fler nyheter