04.12.2016

Trafikrekord på Byggindustrin.se - igen!

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Vecka 14 var en viktig vecka i byggsverige, vi hade en av årets största mässor, Nordbygg som gick av stapeln där Byggindustrin var officiell mediepartner med liverapportering, webb-tv och mässtidning. 


Byggindustrin.se slog all time high samma vecka med över 27.000 besökare. Även antalet sidvisningar blev rekordhögt med över 60.000 sidvisningar i desktop och mobil.


Summerar man årets första månader så har Byggindustrins digitala kanaler ökat kraftfullt och vi kan nu erbjuda en fantastisk räckvidd till beslutsfattare inom byggsektorn både digitalt som såväl i tidningen.


Vill du veta mer om Byggindustrin och våra kanaler?

Läs mer här i vårt mediekit. 

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-04-24

Inställd MediaAW i maj

Av förklarliga skäl har vi i samråd med Sveriges Tidskrifter beslutat att ställa in vårens MediaAW som skulle ägt rum 7 maj. Istället hoppas vi på ljusare tider och siktar på att kunna genomföra höstens MediaAW den 3 september. Hoppas vi ses då! Ta hand om er.

Läs mer

Se fler nyheter