10.13.2016

Arkitekturgalan 2016

Vi välkomnar DELL och ATEA som guldpartners till Arkitekturgalan 2016!

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Snart är det dags för Nordens största mötesplats om arkitektur, Arkitekturgalan 29/11 på Cirkus i Stockholm. Vi är glada att tillkännage att DELL och ATEA är klara som Guldpartner och kommer att vara på plats med sin senaste teknik, anpassat för arkitekter. Som Silverpartner har galan Strängbetong och ytterligare ett antal företag är dessutom med som Bronspartners.

Ni ser hela listan här: http://www.arkitekturgalan.se


I år räknar Sveriges Arkitekter med en 50-procentig ökning av antalet besökare, närmare 1500 personer. Nivån på innehåll och talare är som vanligt hög, med allt ifrån ministrar till Paris´ vice borgmästare Jean-Louis Missika, och den världsberömde engelske arkitekten David Adjaye.

Se filmen från Arkitekturgalan 2016 HÄR


Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-11-11

Mediekoncernen Adviser blir Another Media Group

För att göra det tydligare vem som gör vad och vem man ska vända sig till, har mediekoncernen Adviser - där Adviser Sales ingår - genomfört en rebranding av bolagen.

Läs mer

Se fler nyheter