03.29.2019

Tre nya poddar och en företagssajt

I dagarna lanserar Adviserkompisarna We are Business inte mindre än tre poddar och som grädden på moset lanserar de även nya Driva Eget i helt ny skepnad.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

  • June Stenmark
  • Project Manager Adviser Studio
  • june@adviser.se
  • +46 72-050 24 40

HALLÅ DÄR Gustaf Oscarson, VD för We Are Business. Det händer stora saker hos er just nu. Vad är på gång?

Nu släpper vi nya Driva Eget, en av Sveriges största företagarsajter, i helt ny skepnad. Här finns allt Sveriges företagare behöver för att ta sina företag till nästa nivå. Samtidigt lanserar vi tre nya poddar för företagare – Starta Eget-podden, Business Hacks och Ordinary People who do Badass Things.

Vad är We Are Business?

We are Business är företaget som äger varumärkena Driva Eget och Mitt Företag (två av Sveriges största mötesplatser för företagare), och som nu släpper massor med produkter och tjänster för företagare som vill levla upp sina bolag. Håll utkik, det kommer att hända mycket i vår. Nu släpper vi bland annat Driva Eget Premium, en digital premiumtjänst som ger dig alla verktyg du behöver som företagare.

Inte mindre än tre poddar lanseras i er regi och samtliga har premiär nu i dagarna. Vad kan lyssnaren vänta sig?

I Starta Eget-podden får du extremt tydlig hjälp för att snabbt komma igång med ditt företag. I Business Hacks gå vi på djupet i avgörande framgångsfaktorer, som effektivitet och försäljning, med landets främsta experter. Och i Ordinary People who do Badass Things möte vi landets främsta suprentreprenörer, so avslöjar hemligheterna bakom varför just de lyckats. Jag kan lova dig tre riktigt vassa poddar om du vill ta ditt företag till nästa nivå.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-09-01

Välj svenska medier och publicister!

Att det är tuffa tider för mediebranschen har ingen missat. Samtidigt har behovet av trovärdig information och kvalitetsjournalistik ökat. Som annonsköpare har du chansen att göra stor skillnad!

Läs mer

Se fler nyheter