11.16.2018

Workshop för Sveriges Tidskrifters medlemmar

Som en del av vårt samarbete med Sveriges Tidskrifter bjuder vi deras medlemmar på en workshop till ett värde av 8 000 kr med fokus på affärsutveckling och hur ni kan öka er lönsamhet.

Frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

Nu har du som medlem i Sveriges Tidskrifter möjlighet att träffa Rasmus & Rasmus och få en kostnadsfri workshop med oss på Adviser med fokus på hur ni kan utveckla och optimera er affär.

Vi på Adviser har de senaste 20 åren arbetat med att optimera och utveckla affären för medieägare. När vi började var vi ett säljbolag för kund- och medlemstidningar. Idag är vi en partner som med en rad olika expertkompetenser hjälper medieägare till en mer lönsam affär.

Boka din workshop idag!
Mejla workshop@adviser.se eller ring Rasmus Thomsen och boka på 0708-551513.


Erbjudandet gäller medlemmar i Sveriges Tidskrifter och är giltigt till den 31/12 2018. Workshop i Stockholms län eller med videolänk om inte annat avtalas.

Om Adviser

Vi har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt för våra samarbetspartners.

Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk.

Läs mer om vad vi gör
Aktuellt
2020-08-17

Vi har fått en ny kollega!

Vi välkomnar Camilla Siljeholm Sundbaum som ny ansvarig säljare för tidningen Fokus.

Läs mer

Se fler nyheter